Výzva na predkladanie projektov Phare

06.06.2003 Celý región

V súčasnosti sa veľa hovorí o fondoch EÚ.\r\nMV RR SR zverejnilo výzvu na predkladanie projektov v rámci programu Phare CBC JSPF SR/PL, je to program Phare pre...
V súčasnosti sa veľa hovorí o fondoch EÚ.
MV RR SR zverejnilo výzvu na predkladanie projektov v rámci programu Phare CBC JSPF SR/PL, je to program Phare pre cezhraničnú spoluprácu medzi Slovenskom a Poľskom, do ktorého sa môže zapojiť Prešovský a Žilinský kraj.
Dňa 13. 6. 2003 sa bude v Prešove konať informačné stretnutie pre potenciálnych žiadateľov. Je to možnosť dozvedieť sa niečo viac o podmienkach predkladania projektov v rámci tohoto programu a dostať odpovede priamo od zamestnancov Agentúry na podporu regionálneho rozvoja MV RR SR.

VÝZVU NA PREDLOŽENIE NÁVRHOV pre Spoločný fond malých projektov Slovenská republika/Poľsko 2001.

Referenčné číslo výzvy SR0101.03

Charakteristika činností

Fond je určený na realizáciu malých, takzvaných \"mäkkých\" projektov, na realizáciu činností spojených s miestnym rozvojom, ktoré podporujú hlavne nasledujúce oblasti: miestnu demokraciu, ekonomický rozvoj a cestovný ruch, kultúrne výmeny, životné prostredie, zdravie, prílev informácií, t.j. takzvané aktivity \"ľudia ľuďom\".

Geografická oblasť

Na slovenskej strane: kraje Prešov a Žilina
Aktivity môžu prebiehať hlavne v oblasti slovenskej časti euroregiónov: Beskydy, Tatry a Karpaty a ich vhodných zahraničných partnerov.
Na poľskej strane: južná časť
 

Vyberte región

mark